Nino mi preporučuje Contitech, kaže da sa Gatesom ima loša iskustva. Pretprošli put sam stavio original, ali sad mi je bio preskup. Inače, dosta sam stvari kupovao iz originala (iz Autokomerca) i moja iskustva su takva da ni ti delovi više nisu kao kad je auto bi nov. Neka me neko ispravi, ali moje mišljenje je da kako izlaze novi modeli, proizvodnja rez. delova za stare modele prelazi u neke druge fabrike, sa malo lošijim kvalitetom. Evo primer, lični moj! Trojka uvežena 2003. ja je kupim krajem 2003. Auto je došao sa Jurid pločicama, odlično kočio, diskove zreli za zamenu. Sredinom 2004. odem u Autokomerc da kupim diskove, i prodavac mi kaže da bi bilo dobro da stavim i originalne pločice. Kupim ja to sve, platim komplet 250 EUR, inače pločice su bile Lukas. Veruj mi, nit je nešto kočilo kako treba, em se diskovi pojeli za, ja mislim 20-30000! Uzmem posle toga Swagove diskove za neke pare dž, nikakvu razliku nisam osetio da je nešto lošije nego oridjidji. Evo su još na vozilu, pojeli su se malo, ali koštaju ko zna koliko puta manje od originala. E sad, jedini ako original kod nas i u nemačkoj nije isti...