Pozdrav ljudi. Gledao sam po forumu, ima dosta slicnih tema ali ne nalazim bas ono sto meni treba pa zato otvaram novu. Izvinjavam se ako i ovo negde postoji, onda nisam dobro video. Naime, posto sam na parkingu ostetio krilo automobila, resio sam sam da ga sam uradim. Takodje sam usput i pozadi zatvorio one rupe od zadnjeg brisaca i ostalih znakova, kad sam vec ovo napred gitovao pa mi ostalo gita i boje. Sve sam to prefarbao akrilnom bojom u spreju, koju su mi napravili u farbari po mojoj sifri. Akrilna bela 90E. Ofarbao sam cela vrata gepeka, deo krila i deo ispod gepeka. To nazad je ispalo odlicni, cak se nista ne primecuje da je farbano, medjutim na krilu se primecuje deo koji je farban, tj, poznaje se razlika u nijansi sveze ofarbanog dela. Probao sam to da izjednacim poliranjem sa G3 polir pastom, medjutim i dalje se isto vidi...Ima li resenja za to?
Takodje bi trebalo da poliram ovih dana ceo auto, pa kada bi mi neko dao malo detaljnije uputstvo kako pravilno to da odradim, kojom pastom, kojom krpom, itd. Drugar bi mi pozajmio i masinu za poliranje pa ne znam da li da radim rucno ili bolje sa masinom. Koja je ustvari razlika?
Pozdrav svima!