Ja sam polozio vozacki naravno,uz to imam sve kategorije polozene... Zato i kazem kad vec trazis dlaku u jajetu moras da budes realan i za vozaca auta tj snimatelja.... Vozac autobusa je profesionalac,mislis da je svaki? Pa i kamiondzija je takodje,cak i veci profesionalac za mene... Elem da se vratim na temu,krivi su obojica i tu nema svrhe raspravljati ako je po zakonu,al nas zakon je k. Za sve to,dzabe i snimak i sve... Nisam ljubitelj tih kanala,ali sam svakodnevno po skoro ceo dan od 5-18 na putu i za volanom... Sad ce neko reci ne smes da vozis toliko i bla bla,ali nije svih 13 h voznja,tako da sam se nagledao svega iako imam 25 godina,iskustva sasvim dovoljno da ne napravim ovakvu a kamo li vecu glupost...to sto neko ima vise godina,ne znaci uopste da je iskusniji... Kao vozac obojicu krivim,ali kao sto sam rekao i u prethodnim postovima,vozac busa je krivlji,jer na njemu je mnogo veca odgovornost. Ne bih zalazio u vecu raspravu,jer me pomalo iritiraju price o zakonu,jer ne postoji ovde nijedan ko ga prekrsio nije da se razumemo.
Not sent from iphone 5s.