sinoc oko 21:30, ugao gornjogradske i milana uzelca, sa moje leve strane leti Ben Hur u golfu1, ja se ukopam u mestu, a momak staje trubi okrece se, ljut sto sam usao u raskrsnicu. Dodjem do njega, a on kaze "Gde izleces, vidis da ja idem pravo"
-Prijatelju, aj sad ti polako kuci, pa knjizicu sa saobracajnim pravilima, pa pronadji prednost vozila sa desne strane u T raskrsnici ukoliko nije regulisano saobracajnim znakovima kao sto nije u ovoj raskrsnici
"Ja nisam video saobracajne znakove"
-Pa gde se onda zaleces na slepo? Vidi dvoje dece na zadnjem sedistu (vozio sam cerku i njenu drugaricu), raspitaj se koliko je to godina zatvora, da nisam ukocio razmisli sta je moglo da bude.
Onda mu doslo iz dupeta u glavu i krene covek da se izvinjava...
Verovatno jos jedan junak sa veeeelikim vozackim iskustvom koji zna raskrsnicu kao svoj dzep, ustvari zna samo ono pravilo "vozim brzo i pravo"
Banovo brdo, ugao Kraljice Katarine i Beogr. bataljona, STOP ko kuca, kroz koji prolece zena i zabada ortaka u mazdi121. Frka panika napadamo zenu gde ces kroz stop lujko, a ona ce "pa vidis da je STOP i tebi malo okrenut"
Nakon nekog vremena sam skapirao sta je htela da kaze. Znak STOP nije bio 100% okrenut KA njoj vec je nekih 20% bio nakrivljen u levo, ka ulici odakle je drugar dosao i ona je to protumacila da se taj STOP odnosi "malo" i na njega

.
To nije za zatvor vec za ludnicu.
Ja da vozim po pravilima i da ne pazim za druge u saobracaju, imao bi 15 udesa dnevno.