Ja sam se u VW zaljubio kao klinac, kad je ujka kupio Golf 2 dizel

Tada sam imao 10 godina,moji su tada vozili Opel Calibru 2.0 16V a golf mi je bio golf

I od tada sam poceo da ucim o volkswagenu, trudio sam se da svaki dan saznam neku novu informaciju o tome. I onda, 2004. godine, kupe moji roditelji mk2, 1.6td. Kao nov. Posle 3 godine, golf je stradao u udesu, jedva je napravljen ( u to vreme 2007. godine, popravka je kostala 1300 eura ) a u medjuvremenu dok je golf bio kod majstora, kupe roditelji Audi 80 jaje crven 1.6d. I taj auto sam zavoleo za kratko vreme, vozio sam ga po naselju svako vece.
A ima jedna zanimljiva prica. Prijatelj mog oca, od koga smo kupili ovog golfa4 kog sada vozim, uveze ga za sebe 2006. godine. Dolazio je iz Krusevca kod nas 2 3 puta mesecno sa njim. Uvek kad dodje, meni oci ostanu na golfu. I jedno vece, posalje on mene da donesem iz golfa nesto. Odem ja, otkljucam, udjem, pa mi lepo unutra, ne izlazi mi se

upalim pozicije, ono sve svetli plavo crveno unutra, u odnosu na mk2 koji smo tada vozili, mk4 mi je bio avion. I kad je on otisao kuci, kazem ja mojima: Kad polozim, hocu isti onakav golf 4, istii. I ono se sklope kockice, i kupim bas taj