Moja automobil je Bora 2.0 posle Yuga :DDDDDD
Nedavno sam imao prilike da se vozim u jednoj kordobi par sati, i neverovatna je razlika u korist VW...................
Taj osećaj konfora i udobnosti... kvaiteta plastike koja se koristi pa uopšte mehanizama poput otvaranja vrata..... Nikada ne bih mogao zamisliti da pređem na nešto drugo....
Jednostvano sada kada poredim kao da sam seo u limeni auto poput renoa 4 :D
Ili renoa 5....
Odgovor na pitanje je sledeći:
Toliko je širok dijapazon detalja koji jednostrano stavljaju VW ispred da se ne mogu konkretizovati nego jednostavno osetiš....
Recimo i u odnosu na mercedes.... moja zamerka je da mercedes ima jako nisa sedišta i imaš utisak kao da možeš rukama obuhvatiti kolena dok sediš... ne prirodno mi je.....
Da li umišljam ili ne.... ali meni je ovaj MK4 stvoren za mene.....
Ali usput da napomenem da sam ga sasvim slučajno kupio!!!!!!! Uopšte nisam vodio računa koju marku ću da kupim nego samo stanje vozila....
KAko je vreme prolazilo evo već 1,5 godina (25000 km) , bukvalno nisam uložio više od 30 eura za popravku... Treba da promenim kablove za svećice, promenio sam filter za benzin, i samostalno sam popravljao osovine brisača...
Neverovatno..... mene je potpuno oduševio.... Moja kupovina "mačke u džaku" je prošla izuzetno povoljno....
Što se tiče delova.... toliko ih ima iz raznih varijanti i kvaliteta.... bukvalno koliko imaš para toliko plaćaš deo....
Veliki broj alternativnih proizvođača delova....
Uvek VW.....