Autor Tema: Problem sa paljenjem Golf V  (Pročitano 1437 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Jovica K

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf V
Problem sa paljenjem Golf V
« poslato: Septembar 25, 2013, 12:32:27 posle podne »
Pozdrav
imam Golf V, 1.4 55kw, ugradjen plin. Pojavio mi se problem, nece da upali, a kada upali nece da radi na leru, vec se gasi, pa moram stalno da dodajem gas sve dok ne nabije temperaturu na 30 stepeni pa prebaci na plin. Na plinu normalno radi, bez ikakvih problema. Problem je benzin, jedva radi u leru, a ako pokusam da krenem odmah se ugasi. Da li neko zna o cemu se radi, pre nego sto ga odvezem u servis?

Van mreže Gandra

• Full Member
  • Auto: тројкаш
Odg: Problem sa paljenjem Golf V
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 06, 2013, 09:17:55 pre podne »
Posto si iz Zemuna, poteraj ga kod nekog naseg majstora ( sa foruma) ako vec nisi resi...  ;)

Van mreže Jovica K

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Novembar 07, 2013, 11:35:34 posle podne »
Resio sam problem, u pitanju je bio filter za gorivo. Kreten u prodavnici auto delova mi je prodao pogresan filter, koji je imao 3 bara, a meni treba 4. Mesec dana sam se patio, i ja i majstori, dok nisam oterao u servis Čedo u Zemunu. U roku od pola sata su pronasli o cemu se radi i resili problem.

Van mreže MICOB

• Hero Member
  • Auto: passat 5,5
« Odgovor #3 poslato: Novembar 07, 2013, 11:37:37 posle podne »
Dobri su Oliver i Cedo.Sve pohvale za njih.  tapsac

Van mreže b5tdi

• VW Početnik
  • Auto: Golf 2
« Odgovor #4 poslato: Novembar 08, 2013, 03:19:45 posle podne »
Cedo se skorz iskvario, nema vise pravih majstora svi beze od njega. A i guli kozu sa cenama.

Stricu menjao digtung dekla, kad je dosao po auto, poklopac opet  skinut  i maze ko na hleb diht masu, sa pretpostavkom da je neko pogresnim redosledom stezao srafove na poklopcu dekla i da zato curi ulje i da treba drugi poklopac koji kosta oko 100e .  A pre toga sam mu ja predihtavao poklopac posto nije bilo kupiti dihtunga, i svremonom je pocelo malo da vlazi.  Dodje on kuci od Cede kad ispod haube sve uljavo i gori lampica od ulja.  Ja sam taman dosao u BG, rastavim i vidim da je konj ubacio pogresan dihtung. Ubacim novi originalnii i ne curi nista.  Zvali ga na telefon, on ladno otkacio, to ne podleze garanciji, pre nije curilo zbog silikona.  Posle smo otisli licno i ispostavili mu racun.

Van mreže Jovica K

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Novembar 09, 2013, 05:56:28 posle podne »
Da me je odrao jeste, uzeo mi je 3000 za zamenu filtera i svecica. Ali ja sam bio prezadovoljan jer su brzo otkrili u cemu je problem sa kojim sam se patio mesec dana. Da li je dobar servis ne mogu da sudim, jednom sam bio, ali je sredjen vrhunski, i ljudi su ljubazni.