Pomagajte! Danas sam menjao sijalicu za poziciju na zadnjem desnom štopu i od tada mi ne radi daljinsko zaključavanje i podizači stakala. Verovatno nema veze jedno sa drugim ali otkljulao sam sa daljincem naj normalnije, zamenio sijalicu i sada neradi zaključavanje i otključavanje, niti rade podizači. U pitanju je fabričko daljunsko zaključavanje i podizači stakala. Baterija na daljincu dobra, svetli lampica kada pritiskam tastere. Pokušao sam i sa drugim daljincem i ista stvar. Sve ovo nebi bilo tako strašno ali nemogu da zaključam gepek ključem a centralno na ključ ne radi.

Dali postoji mogućnost da se ručno(manualno isključi funkcionisanje ovih sistema), kao što meže da se upari kod ključa? Jer sam palio svetla, sva četiri žmigavca, a ključ je bio u bravi na kontaktu a vozačeva vrata otvorena. Svašta nešto tog tipa sam radio,pa da nisam možda ubo kombinaciju za isključivanje rada daljinskog i podizača?

Sta mi je činiti? Prvo mi je pao na pamet osigurač, proveravao sam on je ok. Zatim ako sam uspeo da zaglupim CCM, dali bi skidanje kleme sa akumulatora pomoglo da se resetuje u vrati u normalu?
Molim za neku ideju, savet, pomoć....