0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
ja cu ovih dana ugraditi zeder,imam bullock. + dodatni alarm VAG security plus, ali kupicu i LK, nije skupa, znam da nije nikakva zastita za volane sa uloskom koji imaju novoji automobili ali sto vise prepreka lopovi ce pre odustati. Ali nedaj boze ako se nameraci da ukrade, odnece paukom !
Citat: zarko April 22, 2009, 07:39:16 posle podneja cu ovih dana ugraditi zeder,imam bullock. + dodatni alarm VAG security plus, ali kupicu i LK, nije skupa, znam da nije nikakva zastita za volane sa uloskom koji imaju novoji automobili ali sto vise prepreka lopovi ce pre odustati. Ali nedaj boze ako se nameraci da ukrade, odnece paukom !Au... A kolko traje ceremonija namestanja i skidanja svih tih silnih skalamerija i koliki ti je svezanj kljuceva ko u tamnicara?
Vozio sam firmin auto.. i smorio se sa LK.Tj posle druge voznje nisam je vise ni stavljao A i nije neka prepreka.
2 pitbulla bi ti sacuvala kola sigurno hehe...pa recimo kombinacija dobrog alarma i zedera ili bull lock-a i jos neka custom-made izmisljotina ehhe
Ako su vam kola ispred kuce/stana ili nemate garazu lepo jedan kabal od 220V i uzivaj,pa ko voli nek izvoli.Jos okacis upozorenje pa ce mu trebati dokolenko da pipne
Citat: daRee Avgust 24, 2011, 07:03:27 posle podneAko su vam kola ispred kuce/stana ili nemate garazu lepo jedan kabal od 220V i uzivaj,pa ko voli nek izvoli.Jos okacis upozorenje pa ce mu trebati dokolenko da pipne Ja sam imao na Audiju A6 sakriveno dugme za dovod/prekid elektrike tjs struje (auto sam već kupio takav)...vrlo dobra stvar.