@dejane i GT267,
Zasto bi uopste skidao celu tablu? Mozes samo centralnu konzolu da rasturis.
Ako skidas celu tablu, kao kada menjas mali hladnjak, onda tu ima posla za 50 evra, slazem se. A da rasturim centralnu konzolu samo,...Pa sve preko 30 evra je mnogo. I majstori to znaju. Ali onda kazu, pa znas mora da se skida tabla, to je posao. I tako ti uzme 50 i vise evra. A mnogo ljudi ne zna da mozes da sredis klapne, a da ne skidas celu tablu. Kada sam ja sredjivao klapne na Audiju 80, nisam skidao celu tablu, nego sam centralnu konzolu. Da ne bude da pricam napamet.
Mnogo stvari covek moze na kolima sam da uradi, koje mnogo kostaju za nas standard, a nisu neka nauka. Kao ovo na primer. Samo treba volje i vremena.
Da me ne shvatite pogresno, nije mi zao da platim. Ali me nervira precenjivanje nekih stvari. A trudim se d abudem realan. Ne mogu, recimo da kazem, da je mnogo 100 evra za veliki servis. Kad tu stvarno ima posla da se us..es. Jos jedan razlog sto me interesuju radovi oko kola i volim sam da radim sve sto mogu su upravo ti raznorazni majstori koji svoje usluge naplacuju kao plasticni hirurzi.