Autor Tema: Golf 5 2.0 tdi problem turbina ili nesto drugo?  (Pročitano 9713 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Markocrs

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf V
Odg: Golf 5 2.0 tdi problem turbina ili nesto drugo?
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 12, 2013, 10:23:36 pre podne »
sve mi se cini da je motor usisao jos nesto sem vazduha kad se raspala ta turbina drugi ili treci put
Meni se cini kad je otisla drugi put turbina tj raspala, da je motor usisao ulje iz turbine i kad su klipovi sabili nesto je moralo da popsti, jer ulje je tecnost ne moze da se sabija kao vazduh.

Van mreže Markocrs

• VW Početnik
« Odgovor #21 poslato: Novembar 25, 2013, 11:46:04 posle podne »
Glava kupljena druga, delovi se cekaju da stignu iz nemacke pa uskoro sklapanje :)

Van mreže zlaja011

• Old.Jr Member
  • **
Golf 5 2.0 tdi problem turbina ili nesto drugo?
« Odgovor #22 poslato: Novembar 26, 2013, 12:25:07 pre podne »
Vidjao sam napukle glave koje prolaze hidro test ladno jer to budu kao neke povrsinske pukotine! Sto se turba tice mene je tako na E klasi zezao da bih na kraju odneo kod Slobe mikrona na T Bunaru covek pregledao utvrdio da geometrija glavi uradio ful remont i dao dozivotnu garanciju ;)

Van mreže Markocrs

• VW Početnik
« Odgovor #23 poslato: Januar 20, 2014, 12:25:47 pre podne »
Da zavrsm vec jednom pricu sa ovim, namotirao sam novu glavu koju sam kupio  i opet tu turbinu koju su mi ponovo remontovali i auto prvi dan nije pusio, sledeci dan malo vise, sledeci jos vise i treci dan opet oblak dima kao sto je i bio pre nego sto sam glavu zamneio sve isto. Skinem opet turbinu kad ono zamastila izduvna strana i lufta ima da lopatice kacaju od kuciste a presaosam samo nekih 100km. Majistori opet kazu nije to turbija nego los motor. Ja se iznerviram odem kupim polovnu turbinu namestim i ono sve u redu, evo vec sam presao 2000km od tad i auto mi nema trunke dima, vuce dobro ne omanjuje mi ulje, dzabe sam sve radio, i bacio para i para i zivaca i zivaca, umesto da sam  odmah otisao  i  lepo kupio polovnu turbinu i zavrsio stvar  angry2