@zarko, da si ga sam sjebao one noci kad si ga otvarao pa da kazesh da sam baksuz.... a to sam rekao jer si se bez razloga igrao kljucem... pa shta ako ima lufta, teraj tako... kakve veze ima...
@vwMARKO bolje plati da ti ugrade daljinsko da ne mislis... shto se skakavca tice, radice ti sve funkcije koje ima modul koji si kupio... Ti mozes da prerezes metalni deo kljuca kod kljucara i da taj metal usrafis na te skakavce koje si kupio... to ti je od 5 do 10 eura, zavisi kod koga radish i kako te "procene" za shishanje... za KOD, ne znam dal moze da se vadi iz originalnog rezervnog kljuca... Ako vec hoces skakavac odi kod kljucara nekog krshtenog, nek ti nareze mac( metalni deo)i to usrafi za skakavac. Nek i PRODA blanko NOVI CHIP, on ti je oko 1200 din. Taj cip stavi u kuciste skakavca i neka ti ga ukodira na centralu... To obicno ne naplacuju ako imash pin kod za imobilajzer... Ako si iz bgd-a preporucujem ti Petka na uglu cvijiceve i 29 novembra... Odlicni su majstori, i super su im cene...