e pa ovako trojka valjda 92 motor 1,9 AAZ ali bez turbine tako sam ga kupio ne pitajte zasto je tako neznam kod mene je 5 godina i 100 000 je presao
u poslednjih mesec dana trosi vodu bas mnogo na 100km potrosi oko litar mozda i vise ustvari nekad manje nekad vise, ulja trosi oko litar na 500km, sad sam lupio al nek bude da je tako, do pre 10ak dana je palio lepo isao solidno ne bas kako treba ali solidno (kao da mu fali malo snage) a od pre 10ak dana jedva da upali, napolju je preko 30stepini zimus je palio na jedno grejanje a zimuje napolju a sada ga grejem po 5 minuta i vergla narednih 5 minuta ili upali ili isprazni akumulator sad je na njemu nov kamionski akomulator od 100Ah i sa njim vergla do besvesti pa se seti da upali, potrosnja vode i ulja ista ko sto sam gore napisao nafte trosi oko 5l (napominjem to je sad obican dizel nema vise turbinu) kada upali jedva se vuce ide nekako ali jedva bas je lenj, lamela menjana pre 1000km, veceras je isao 10km kao besan zatim je ugasen stajao 15 minuta i krenuo nazad ali nece nikako prvo se jedva vukao a zatim je poceo da se gasi upali dobije turazu do ludila protera neku garez kroz auspuh radi 15 sekundi i ugasi se i tako do besvesti na kraju je ostao na pola puta kod drugara u dvoristu, zvuk je normalan ne lupa, filter za gorivo promenjen danas, creva sva suva cevi visokog pritiska menjane skoro, sta mislite sta mu je da li je prolupao ili ne vise neznam sta da mislim