Autor Tema: Golf 2 skidanje radija i montiranje novog  (Pročitano 2131 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Re_EduCaTioN

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • GTI znaju ga svi :)
  • Auto: Golf 2
Golf 2 skidanje radija i montiranje novog
« poslato: Jul 31, 2013, 10:41:30 posle podne »
Ovako, imam problem, imam u golfu stari original (valjda) Blaupunkt-ov radio, moj cale je pokusao da ga skine i kaze da ne moze da ga skine nikako  :huh:, pa ako neko zna neka mi pomogne kako da ga skinem, jos nesto sta mislite o ovim novim (low budget) mp3 pleyerima (samo micro sd i fles) koji kostaju po 20-40e novi, uzeo bih da ga zamenim prvenstveno zbog flesa jer je jako prakticno, uzeo bih jeftiniji jer uzeo bi bolji auto a golf 2 ovako da sluzi. Naravno bila bi mi potrebna pomoc i oko montiranja novog plejera mislim gde ukljuciti sta. :)
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!

Van mreže slider

• VW Početnik
  • Auto: VENTO 1.9 D
Odg: Golf 2 skidanje radija i montiranje novog
« Odgovor #1 poslato: Avgust 01, 2013, 11:08:47 pre podne »
za blaupunkta ti trebaju viljuske da ga izvadis a posle unutra su ti euro dzekovi sto i kod vecine danasnjih modela ima pa nebi trebao biti neki problem
NEPOSTOJE GLUPA PITANJA NEGO GLUPI ODGOVORI

Van mreže Re_EduCaTioN

• VW Početnik
  • GTI znaju ga svi :)
  • Auto: Golf 2
« Odgovor #2 poslato: Avgust 01, 2013, 02:46:53 posle podne »
viljuske?  blink gde da nadjem viljuske? :D mislim jel ima neka alternativa , adekvatna zamena za njih posto ne znam ni kako izgledjau a ni gde da ih nadjem  boodala   :40
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!

Van mreže slider

• VW Početnik
  • Auto: VENTO 1.9 D
« Odgovor #3 poslato: Avgust 02, 2013, 12:25:56 posle podne »
nisam kuci da ti postavim slike kako izgledaju viljuske ali alternativa ti je 4 kom eksera od 3-4mm debljine,gurnes ih u rupe i izvuces radio,jer te viljuske uvuku metalne zabice sto drze radio u metalnoj kaseti koja se montira pre radija
NEPOSTOJE GLUPA PITANJA NEGO GLUPI ODGOVORI