Autor Tema: GOLF 5 PUMPA ZA GORIVO  (Pročitano 4344 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

munever02

• Gost
GOLF 5 PUMPA ZA GORIVO
« poslato: Jul 09, 2013, 01:33:19 posle podne »
Postovani
juce na servisu u ovlastenom srvisu rekose da mi pumpa za gorivo u rezervaru nije ispravna. ali vozilorad i zato sto pumpa visokog pritiska vuce gorivo iz rezervara. inače motoer na golfu 5 je 66 kw 1,9 TDI. inače vozilo savrčeno normalno radi. dali je  ovo moguće.
pozdrav.

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
Odg: GOLF 5 PUMPA ZA GORIVO
« Odgovor #1 poslato: Jul 09, 2013, 11:22:22 posle podne »
Bože koja glupost... lollol izvadi relej od pumpe te iz rezervoara pa probaj sam tu njihovu teoriju lollol pa onda idi i pitaj ih zašto auto bez tog releja neće da upali , ako ona i ovako "ne radi" !!! beer

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #2 poslato: Jul 10, 2013, 12:36:44 pre podne »
 lollol :48  Boze blagi, vece gluposti odavno nisam procitao....
Boban-Rus

munever02

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Jul 10, 2013, 08:00:37 posle podne »
poštovani znači da njihova priče nema logike. ako je pumpa u rezervoaru neispravna auto nemože da radi i to jeto. to što oni u servisu pišu je čista šuplja priča.
da ponovin auto je golg 5 1.9 tdi 66 kw.
hvala na savjetima

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #4 poslato: Jul 10, 2013, 09:19:16 posle podne »
To je pd motor,njegova pumpa visokog pritiska ne vuče gorivo iz rezervoara,nego samo pravi pritisak već dostavljene nafte do motora(pumpe visokog pritiska)... naftu naravno dostavlja pumpa iz rezervoara,ona da ne radi ostao bi motor(pumpa visokog pritiska) bez snabdevanja gorivom... možda ti njih nisi dobro razumeo,možda pumpa radi ali se jako čuje ili nešto slično... u svakom slučaju da pumpa ne radi , auto ne bi mogao ni da upališ,a pumpa visokog pritiska ne vuče gorivo iz rezervoara nego samo nabija  pritisak u dizne(motor)
Nadam se da sam ti malo pojasnio kako stoje stvari !!! beer
« Poslednja izmena: Jul 10, 2013, 09:24:25 posle podne od strane Gagi »

munever02

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Jul 10, 2013, 10:17:10 posle podne »
hvala mnogo mislim  da je  jasnoo. ljudi zele da zarade pa koga prevare . usput radi se o servisu NIPEX TUZLA

TTS

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Jul 10, 2013, 10:29:49 posle podne »
Ne žele da zarade,nego nekome treba "original" pumpa iz rezervara ispravna,pa ti prodaju priču,uvale ti zamjensku,naplate je,a tu tvoju neko stavi od njih sebi na auto. Radio sam ja dugo u ovlaštenom servisu,pa znam kakve se sve malverzacije tamo prave. Mogao bih knjigu napisati o tme,kako se narod vara po "ovlaštenim servisima"!