Autor Tema: Preporuka za klima servis!  (Pročitano 2603 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
Preporuka za klima servis!
« poslato: Jun 23, 2013, 07:05:26 posle podne »
Dakle ko shto naslov kaze treba mi preporuka za krshten klima servis. Indijanaca ima raznoraznih, od telefonskih uzunjivaca do ovih iz sanduceta... al mi se ti likovi ne zovu...

Treba da mi se napuni klima u stanu, i pozeljno da se ocisti, lokacija vracar/shumice...

Tak, da eto, ako imate LICNU preporuku za nekoga, radio vam je i korektan je ostavite mi kontakt... Moze i na p.m. ako je protivno pravilima foruma...

Ps: Pod korektnim podrazumevam da postuje moje vreme (ne samo svoje), da mi ne cokce i ne uvija glavom  lollol
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
Odg: Preporuka za klima servis!
« Odgovor #1 poslato: Jun 23, 2013, 09:19:15 posle podne »
Acca mislim da radi bas servisiranje klima. mahac
Boban-Rus

Van mreže Shomi

• Hero Member
« Odgovor #2 poslato: Jun 23, 2013, 09:46:44 posle podne »
Acca je sada pripadnik reda... Brine o nasoj bezbednosti, ne radi vishe koliko mi se cini...
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Fica

• Master Member
  • Auto: golf mk2 atmo dresina
« Odgovor #3 poslato: Jun 24, 2013, 12:07:48 pre podne »
Poslao sam ti pp a klima ako ti je pustila gas znaci da curi negde i da to mora da se sanira ne vredi samo dopuniti. a uz servis je normalno da se proveri gas.

Van mreže Shomi

• Hero Member
« Odgovor #4 poslato: Jun 24, 2013, 06:05:42 pre podne »
Ma klima nije punjenja 6-7 godina. Hladi ali slabo. Hvala za p.m. Videcu, da stupim u kontakt sa likom ovih dana.

Tema aktuelna još uvek, posto su guzve po servisima.... ko ima predloge nek priča ;)

Van mreže Fica

• Master Member
  • Auto: golf mk2 atmo dresina
« Odgovor #5 poslato: Jun 24, 2013, 12:19:06 posle podne »
Klima ti je ko frizider zatvoreni sistem ako ej sve odradjeno kako treba nema gde da ode gas tako da to sto ti slabo radi pre ce da bude jer je klima prljava nego sto nema gasa. ali generalno sad su ti velike guzve ceka se i do nedelju dana mozda nekad i vise sve zavisi.