Puno pozdrava svima!
Od danas sam i ja postao clan VW familije, uparkiravsi Touarega 2005 u svoju garazu!

Moram da priznam da nisam u startu bio zaludjenik ove marke, vise sam afiniteta imao prema BMW-u ili Audiju, ali od kada sam postao vlasnik ovog auta ( proslo je svega 12 sati od kako sam ga kupio), ljut sam na sebe sto ranije nisam vise paznje obracao na VW!
Sobzirom da Touarega posedujem svega 12 sati , od toga u njemu sam proveo (mogu slobodno da kazem) barem 8 sati :D trenutno se osecam prezadovoljno i nadam se da ce me taj osecaj pratiti dokle god ga budem imao.
Nisam imao vremena da ga slikam i postavljam slike, ali obecavam vam da cu to uciniti ovih dana, pa da vidimo uz vase sugestije da li bi se tu moglo nesto doratiti, imam par sitnica koje bi trebalo da popravim pa bi mi vas savet puno pomogao oko toga gde te delove mogu da nadjem i ko zna da to popravlja.
Auto je inace sa odlicnim paketom opreme, i cini mi se da osim sibera i vazdusnog ogibljenja poseduje sve.
Eto toliko od mene! Potrudicu se da sto pre postavim slike pa da se zajedno druzimo, komentarisem i upoznajemo!
Puno pozdrava jos jednom svima!