Autor Tema: problem sa strujom  (Pročitano 2527 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milanmk2

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
problem sa strujom
« poslato: Mart 28, 2009, 02:00:42 posle podne »
kao sto rekoh imam problem sa strujom na golfu...skoro sam mu uradio servis plina(filter,guumice,membrane) i posle toga je auto poceo da trza pri voznji,tj.kad na malim obrtajima stisnem pun gas on 2-3 puta trzne...juce sam mu zamenio svecice i sve je bilo ok do sinoc i onda ponovo picinje isto,pa sam mu kablove naprskao sa WD sprejom i radio je extra do malopre kad su opet poceli isti simptomi...sta mislite sta mu moze biti?dal su mu losi kablovi?

Van mreže Shone

• Sr. Member
Odg: problem sa strujom
« Odgovor #1 poslato: Mart 28, 2009, 02:23:15 posle podne »
jel ti mozda neko stelowo dotok plina? postoji welika werowatnoca da su kablovi, mozda cak i razwodna kapa losi ....

Van mreže milanmk2

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Mart 28, 2009, 02:32:40 posle podne »
pa stelovao je ovaj majstor kod koga sam radio servis,valjda je dobro uradio...zamenuo sam mu ruku,i dalje isto...kapa je dobra,valjda,jedino jos da vidim za kablove...a ne znam koje da uzmem,u zemunu u ugrinovackoj u jednoj prodavnici silikonski kablovi su 4500din,a druga prodavnica par lokala pored isto silikonski 600din,hmmm....

Van mreže Shone

• Sr. Member
« Odgovor #3 poslato: Mart 28, 2009, 05:50:59 posle podne »
probaj da pozajmis od nekog da ne bacas pare, pa widi kako ce se ponasati, ako je do kablowa onda sam odluci od shirine dzepa :-)

Van mreže banderash

• Sr. Member
  • vw builds cars-others just try to do it
« Odgovor #4 poslato: Mart 29, 2009, 01:21:18 pre podne »
isti slucaj sam imao i ja sa trzanjem na plinu i problem je bio samo kod razvodne ruke,e sad----kad sam zamenio razvodnu ruku isao sam tada kod majstora da mi ponovo nasteluje plin,a razvodnu ruku i kapu je lako pogledati da li su losi jer uvek imaju fizicka ostecenja na njima,razvodna ruka-obicno popuca ona crna izolacija preko metala,zatim sam taj metal je pojeden,ugljenisan ili kako da se vec izrazim--razvodna kapa otprilike isto kao i ruka samo sto se onaj srednji pipak koji ide prema bobini isto pogleda da li je ugljenisan i koliko je ostecen.a sto se tice kablova pa vidi ----kao sto su ti rekli koliko para toliko muzike.a posto si iz zemuna evo mozes da vidis u prvomajskoj uluci preko puta petra kocica imaju kablove tesla koji su skroz ok i kostali su oko 2200 din znaci neka d akazem srednja cena--a kvalitet je skroz ok ja ih imam vec sam presao sa njima nekih 20.000km i sluze i dalje jbt!!!!!
DRIVE IT WITH PRIDE

Van mreže Neko2

• VW Početnik
    • http://rtvok.com
« Odgovor #5 poslato: Mart 29, 2009, 09:55:20 pre podne »
Upali auto nocu i pogledaj ispod haube de li se vide varnice oko kablova, mozes i rukama da testiras ali ne preporucujem  wacko moguce je da te zeza kondezator (300din)

Van mreže milanmk2

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Mart 29, 2009, 03:23:01 posle podne »
skinuo sam svecicu i poceo da verglam,kad ovo ne baca ni jednu varnicu,i skinem onal srednji kabal na razvodnoj kapi,kad ono tamo sve se istopilo,varnica uopste ne dolazi u kapi...znaci kablovi su u qrcu...

Van mreže banderash

• Sr. Member
  • vw builds cars-others just try to do it
« Odgovor #7 poslato: Mart 29, 2009, 04:10:32 posle podne »
rekoh vec kod kocica u prvomajskoj imas tesla kablove a vidi imaju i druge cak mislim da imaju i one LIKA koji su za svaku preporuku i od mene a koliko sam dugo ovde dosta ljudi odavde ih ima i samo imaju rec hvale za njih
DRIVE IT WITH PRIDE

Van mreže milanmk2

• VW Početnik
« Odgovor #8 poslato: Mart 29, 2009, 04:12:34 posle podne »
cuo sam da su ti LIKA dobri kablovi,svakako sutra idem na sajam pa cu malo prosetati po svim halama,verovatno i tamo ima kod nekih izvagaca pratece opreme...a ako niste ne nadjem,onda pravac zemun...