I moze da povuce silu, koliko natovaris toliko ce da vuce, kao kamion. :D Ako ti zatreba...
Ti motori su se ubacivali (ili se jos ubacuju) u privredna VW vozila do 7,5 tona...
Ovo oko potrosnje se podrazumeva da je bez pritiskanja papucice u dno. Jbg trenutna situacija ne dozvoljava adrenalinska zadovoljstva
. Sada ide registracija , pa veliki servis i ako se ima para servis menjača. da ne razmisljam o njemu kasnije.
Mora da troši, tehnologija tog motora je s početka 90tih - kada se nije razmišljalo o merama štrdnje :-P
Menjač moraš da remontuješ - reparacija je paprena bilo da crkne skroz ili sad da ga odvezeš. Mislim (ako se dobro sećam) da u Temerinu ili Titelu (znam da je na "T")ima servis koji profi rade reparacije automatskih menjača. cene su od 800 do 1500 eur u zavisnosti od tipa menjača. Meni je bio riknjavao neki konvertor menjača ili ti ponaški doboš menjača...
Veliki servis u ovlašćenom VW se ne isplati - izađe oko 1200-300 eur. Ja sam 2007 našao majstora koji mi je tada uradio po 700...
U svakom slučaju dobro si rekao veliki motor veliki troškovi... Al taj auto s tim motor je kao nemački "light bomber"... :-D