Autor Tema: Klima problem WV Polo 2005god  (Pročitano 2177 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kaw_liga

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Wv Polo(9N) 1.9 tDI
Klima problem WV Polo 2005god
« poslato: Jun 15, 2013, 02:16:43 posle podne »
Pozdrav nekako me nece ovo ljeto sa klimom(Rucna,manual) prvo mi je otisao termootprornik pa mi ventilator nije htio raditi na nizim brzinama ok to sam brzo rijesio nije kvar bio bio vise od 10evra.Onda sam napunio klimu prosli mjesec i sve je radilo ok dok se danas nisam kreno vracati sa puta i pokusao ukljuciti klimu i nista  puse samo neki mlak zrak.Da li ima neko ideju koji bi dio ocigledno klime mogao otici i koliko bi stajao popravak
« Poslednja izmena: Jun 15, 2013, 02:47:21 posle podne od strane kaw_liga »

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
Odg: Klima problem WV Polo 2005god
« Odgovor #1 poslato: Jun 16, 2013, 03:12:06 pre podne »
Ako si dopunjavao klimu pre mesec dana postoji mogucnost da ti "freon" ( da ga tako nazovem ) negde po malo izlazi i sa vremenom sistem ostene bez njega.Takodje postoji mogucnost da ti je i pregorela spulna na elektromagnetu na samom kompresoru ako je takav sistem.Nije ni iskljucena solucija da pregoreo osigurac ili relej baguje od samog kompresora. Moj savet oteraj negde auto na dijagnostiku klime da ne bi lomio glavu. U Beogradu imas veoma dobru firmu za te stvari ali vidim da nisi blizu Bg pa onda se raspitaj u svom kraju ko se bavi time. mahac
Boban-Rus

Van mreže kaw_liga

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Jun 16, 2013, 09:13:15 pre podne »
Da nažalost sam od Begeša par dana jahanja  biggrin a bome ni ovdje mi nijedan veci grad nije bliže od 100km a i sumnjam da imaju dijagnostiku klime tako da cu pogledati sutra sta ce mi reci ima jedan nelos autoelektricar pa javim kako se rijesilo..
« Poslednja izmena: Jun 16, 2013, 09:15:00 pre podne od strane kaw_liga »

Van mreže kaw_liga

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Jun 17, 2013, 11:29:32 pre podne »
Evo sad mi je autoelektricar ponovio cijelu radnju punjenja plina i sad sve radi najnormalnije veli da je mozda taj plin nekrsten jer mi ga je punio jedan sto puni frizidere i sl...rekao da svakako naletim za 10 tak dana da vidi jel gdje pusta i tako to