ajd da se i ja upišem. Rekov vec da nam većinu stvari na kolima završava majstor, njegov otac i sada on nam odrzavaju vozila vec preko 30 godina. Tako da imamo poverenja u ljude, a i ok i korekni su po pitanju cene njegovih usluga.
Razlog zašto ne prckamo oko vozila, nije ne znanje, vec nedostatak vremena... Fala bogu svi u kuci smo dipl.el.ing. Tako da imamo dosta tehničkog znanja iz raznih oblasti.
Sto se alata tiče, porodicno se godinama unazad ulagalo u alate koji su bili potrebni. Tako da od sitnih univerzalnih alata imamo bukvalno sve. Gedore, srafcigeri, toreksi, ključevi razni, Itd. Kompresore za vazduh i za pranje, i ne znam ti ja sta sve... Tako da oko mehanike vozila većinu stvari imamo čime i znamo da radimo, ali usled nedostatka vremena time se ne bakćemo.
Na automobilu, sam se lično baktao oko alarma, cb, i struje uopshte. Čistim sam klimu, i ja i burazer, bar dva puta godishnje. Nabavio sam kabal za dijagnostiku, prošlog leta rešio problem imobilajzera sto mi je pravio i tako to. Ulje ne menjamo, iz prostog razloga jer posle nemamo gde sa otpadnim uljem...
Takodje ono sto nije za ovu temu, je raznorazni gradjevinski alat, i alat za obradu drveta.

i da ove za prckanje oko elektrike i elektronike

Tako da eto, znanja imamo, alata imamo, i kad god imamo vremena, sve sto mozemo završavamo sami. Jedino nikako da stignemo da sredimo garazu. :D
Tako da aposolutno podrzavam ljude koji znaju da cancnu nešto, i imaju volje i zelje, i vremena...