pre mesec dana sam, (za Novu godinu) bio kod poznate tuning kuce u mom gradu sa namerom da uradim topli start
ljudi su mi objasnili da oni saradjuju sa centralom koja se nalazi u svajcarskoj i oni samo iscitaju fajl iz mog motornog kompjutera i salju njima fajl na prepravku,cena sitnica 120eura kao sa popustom a inace je 150

.
odrade oni meni to i auto se ponasa isto vergla kad je vruc.
ponovo mi rade ispravku i primetim da mi se grejaci pale i kad je vruc,ali problem opet ostaje,posle 3 ispravke grejaci ostaju upaljeni 15-tak sec.i auto vise nema da vergla (pali iz prve)
vozio sam tako dan-dva i odem kod njih da se zalim da mi se to uopste ne svidja ,15 sec grejaci na 90stepeni to je van pameti.
ljudi budu stvarno korektni vrate mi novac i dobiju stari ili (originalni) fajl i vrate ga u kompjuter,lepo se pozdravimo i evo vec mesec dana auto nema da zavergla ni jedan jedini put

e sad me stvarno stamota da idem da ih pitam dali su vratili stari ili originalni fajl za moj kompjuter tj.mape za moj motor.
uglavnom lici da je problem resen.

mislim da je problem bio u kompjuteru tj. da je neko pre mene mozda pokusavao kao da pomera parametre ili cipuje i to nije bilo ok.
e sad cu da vidim dali je trajno resen problem