Autor Tema: škoda fabia, opadanje broja obrtaja  (Pročitano 1623 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kargus

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
škoda fabia, opadanje broja obrtaja
« poslato: Maj 30, 2013, 01:43:46 pre podne »
Drugari nisam siguran da je tema za ovu stranicu ali ako nije moze i da se prebaci tamo gde joj je mesto ;) Moj kum kupio Fabiu i zeza ga tako što se gasi pri malom broju obrtaja (izmedju 1000-2000) na leru kad daje gas ona se ugasi, ne uvek ali jako često. Fabia je 1,4; 101KS; 16v...evo i video klipa ako nesto odatle moze da se provali kako se čuje i kako opadaju obrtaji. Šta sve moze biti uzrok ovom odnosno odakle da krene, pozz
FABIA problem na malom gasu

Van mreže Lepi

• Moderator
  • Master Member
  • Auto: Rabbit 2.5
Odg: škoda fabia, opadanje broja obrtaja
« Odgovor #1 poslato: Maj 30, 2013, 06:19:45 pre podne »
Imao ja isti problem na fabiji 1.4 ali 8V. Bio je koliko se ja secam senzor tj davac za temperaturu motora.
Kad smo isli na dijagnostiku, nista nije pokazivalo, ali je majstor znao da je to. Zamenio i posle toga sve normalno.
Popravka ne kosta ni 15e. A secam se da su u servisu ovlascenom trazili 200-300 da izmadjaju neke gluposti...

Tako da vidi kod nekog dobrog elektiraca. Nije skup taj senzor za temperaturu motora.

Van mreže kargus

• Hero Member
Odg: škoda fabia, opadanje broja obrtaja
« Odgovor #2 poslato: Jun 27, 2013, 10:09:03 posle podne »
Pre 2 dana očistili fabiji klapnu na gasu, štelovali je malo dijagnostikom, usput utvrdili da komijuter nije njen vec je stavljen neki drugi i za sada radi i pri nižim obrtajima(ne gasi se)...a do kada će- ne znamo ;)