ma ne patim se ja ....nego citam tako po forumu i dodje na ovu temu...
ima i na SKF -om sajtu isti postupak ....
jedino ako je zvuk samo od turskih delova...
postovanje majstorima,
ali i ja hocu nesto da naucim ,sto ne znam, a sto me interesuje ,ja hocu da naucim...ne vidim nista lose u tome
ko nece da objasni i pomogne ,bolje da ne prica nista... i vi majstori niste znali pa ste naucili ...nista lose nema u tome da i ja naucim po nesto
i ja. Kada sam kupio auto ajde reko necu nista sam da cackam ,platicu i da ne mislim.Odem kod majstora koji je na ok glasu u lazarevcu ,on mi kaze sine to ce da te kosta od 70 do 100 eura ruke

.ja kazem nema problema i ostavim kola...majstor uzeo pare,pretegao kais i to sam video da ugradjuje delove i kais bez krstenog alata...i posle kaze nisam ja pretegao kais ZNAS LI TI SINE KOLIKO SAM JA URADIO AUTA DO SAD

i zato sam se ja dohvatio sam toga
Idi plati jednom majstoru ,idi plati drugom,trecem i tako u nedogled a problem i dalje tu ...pa brate ne berem ja pare sa kruske. e zbog toga sam ja zainteresovan da se malo bolje upoznam sa tim stvarima
CAST IZUZECIMA
Gedora Ja bih najradije dosao kod tebe i odradio sve to...ali ja treba da dodjem iz lazarevca do Zemuna da ti ostavim auto,da se vratim autobusom kuci i ti kad zavrsis ja opet u autobus pa po auto..a auto mi treba svaki dan