Brate ja imam isti ovaj zvuk ko sto je ovaj gore stavio,ja sam kais malo poustio jer je bio pretegnut i sad radi extra,ali se i dalje cuje to huktanje,i vise neobracam paznju na to.Samo da ti kazem auto je isto Golf 4 1.9 tdi ALH motor od 66kw,i evo od tad sam presao 10.000km i nista se nedesava,auto extra pali,ide,netrosi ulje i tako.A kolko ja znam ti ga ustelujes i to je to a sad moze malo i da se pretegne ili olabavi kais.Jer ako se neuzubci kako treba pa onda ni paljenje nece biti kako treba,nece da radi onda,ima da trese motor i svasta.Jer ti ga samo na spaneru na onom srafu u sredini samo malo poustis,nista ti tu nepomeras.A to znam jer je mom ortaku spao kais sa onog velikog spanera ili sta je vec i auto poco samo da trese i rokce ko prase,odma je stao i odslepo auto kod majstora,majstor je vratio kais uzubcio ponovo,kaze proso za 2 zuba,i za ta 2 zuba da ste samo culi kakav zvuk auto ima,da neverujes.I tad mu je i njemu majstor malo pretego kais i kad ga upalili majstor reko ,cek da popustim malo kais ,mnogo je.
E sad sta mu je majstor reko ,ja bi voleo ovde neko strucniji da objasni ako je to istina:
Kaze majstor nebrini se ti nista ,nije se desilo nista strasno a inemoze ovom golfu da se desi ako prezubci,Mi pitamo kako nemoze,a on kaze pa golf je tako napravljen da mu se ventili sa cilindrima ili sta vec rece nestizu i da nemozes kao da prejebes motor.
E sad jbm li ga,ako neko zna nek kaze dal je to istina za ovaj Golf od 66kw i ALH motor,i cak je reko da nas motor nema plivajuci zamajac,vec obican.A drugar od tad preso 18.000km posle tog prezubcenja,auto radi ko sat,netrosi ulje ......bla bla bla.....