Narode, imam problem

.
Vozim VW POLO 1988god. motor 1.0 benzin-gas. Povremeno mi se pali sijalica za ulje i pisti kao neki alarm, to se desava u toku voznje, kad dam gas prestane, a nekad kad oduzmem gas. Ista situacija i u leru. Proverio sam pritisak ulja, 0.8-0.9 bara na leru a 3.5-4.0-4.5 pod jacim gasom (Majstor kaze OK). Sipao sam ulje Lukoil 10-40, zamenio filter ulja, zamenio automate za ulje. Ista situacija. Majstor kaze da je retko ulje. Kupim novo ulje Nisotek 15-40 autogas, nov filter, nove automate. Radio auto bogami jedno sat vremena u mesto (dok popijemo pivo

). Sve OK

. Bilo je sve super i kad sam poso za Bgd kada sam naglo nesto skrenuo (zbog radova na putu) ponovo je pocelo da blinka i da svira, ali na kratko

. Pozvao sam majstora, kaze malo ulja, dolij (oko 0.5l). na Bubanj potoku uzbrdo ponovo se oglasio alarm i sijalica

.
Auto ide lepo, cak na nekim mestima i 130km/h ali uglavnom 100, ne dize temperaturu, nema crni - plavi dimovi na auspuhu, ne dimi na iberlauf, trosi sasvim normalno oko 7l plina. ALI SVETLI I PISTI NA TABLI
MOLIM ZA NEKI SAVET
Inace sam nov na forumu