Neznam kolko ce ti moj savet pomoci ali dijagnostika je majka mara axxax!!!!
Ja imam golfa 4 tdi 90ks ALH motor je u pitanju.
Zbog serva nije sigurno,mada meni obrtaji uvek stoje u 900 i kad vrtim i kad nevrtim volan a u leru stoji a cuje se opterecenje na motor zbog serva.
E sad to sto vuce vazduh u crevima za gorivo,oce to.Ja sam imao taj problem i odma da ti kazem proveri PLOVAK u rezervoaru jer on je problem kod tih 90ks.I meni je to bilo pokvario se plovak i uvek vracao gorivo u rezervoar i jedva ga upalis jer isprazni i filter i creva i nemos upaliti a i kad upalis on vuce vazduh i nece da ide.A kod nas je obican plovak nije ko kod onih motora od 101ks ili 110ks,kod njih je to elektro plovak tako da kazem.Ja sam nesta tu skarabudzio i napravio,jer novi plovak je oko 24,000din.Znaci proveri prvo njega nemoj dzabe seci creva ko ja dok nisam shvatio da je plovak.A sad imam filter od golfa 2 i imam nepovratni ventil ispred plovka da nevraca gorivo u rezervoar i radi sad sve to.Moj majstor kad je sve to video reko mi da sam lud xxxaxa!!!!Ali posto radi sad bas me briga.
Mada meni nikad nije obrtaje tako zezao ko tebi tako da vidi ti sve proveri.
Meni kad je obrtaje terao od 900 do 1100-1200 bio je otisao senzor termodavaca i to zamenio i sve posla ok.Znaci sad ga drzi u leru na 900 i nemrda.