Autor Tema: Ugradnja Centralne i Podizaca  (Pročitano 1437 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nemanja7

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Das Auto
  • Auto: Seat Leon 1.9 Seat inca 1.4
Ugradnja Centralne i Podizaca
« poslato: Mart 21, 2009, 12:03:16 pre podne »
Kosija uzeo golf 4 1.9 sdi...(s leve strane volan pa ce da ga prepekuje tj vec ga prepakuju)ali nema nista od opreme ima abs,eps i servo...i kada mu budu prepekivali stavice mu i klimu...

pa hoce da ubaci centralnu bravu sa daljincem i sva 4 podizaca..koja je cena to da se odradi dali neko radi na forumu to..pozzz i hvala

Van mreže DANDY

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Ugradnja Centralne i Podizaca
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2009, 12:21:12 pre podne »
podizaci su malo skupa investicija,(nisam ni ja vjerovao ali podizac prozora za g4 je recimo u autokomercu oko 38 000 dianra,,nov),,,u stvari ukoliko mozes da nabavis motore, od njih zavisi,,,
kod g4 je nosac stakla i komplet mehanizam na  limu, tj poklopcu vrata i iako moze da se raspertluje, i rastavi, najbolja varijanta, a mislim da se tako i prodaje polovno je da se uzmu komplet nosaci sa motorima,,,mogu i samo motori da se ugrade, naravno se zavisi od toga sta mozes nabaviti,,,
inace postoje i varijante aftermarket podizaca, ali iskreno, i pored toga sto sam ih podosta ugradio, nisam nasao sistem koji je 100% pouzdan, tj koji moze da se poredi sa fabrickim,mada ima solidnih sistema, ali im cijena prelazi 130e za dvoja vrata,,,a aftermarket sistemi idu od 30e (za dvoja varta) ocajni kinezi, do oko 180e par,,,,malo kvalitetniji,,,
tako da zavisno od varijante zavise i cijene ugradnje,,,

sto se tice centralne, to nije problem,,,,i cijene ti se krecu oko 30-40e za modul (ima i za 18e, ali moja iskustva sa jeftinijima su , hmmm,,,losa) i ugradnja se krece oko 15-20e po vratima,,,,
Vozi sigurno.......vozi TENK
www.vw-club.rs