Autor Tema: passat b 5,5 ne reaguje na daljinac. ne rade ni prozori  (Pročitano 4070 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Acca

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
passat b 5,5 ne reaguje na daljinac. ne rade ni prozori
« poslato: Maj 02, 2013, 03:49:25 posle podne »
Drustvo malopre sam isterao iz garaze da operem auto i radilo sve normalno. Dok sam otiso do kuce i vratim se da otkljucam gepek on ne reaguje uopste ma daljinac. Ceo auto ne reaguje. Nece da zakljuca ili otkljuca.a sto je najgore ne rade mi ni prozori- podizaci ni jedan. Auto radi sve normalno. Nego kad zatvorim.sva.vrata on mi na bordu prijavljuje da su vrata.otvorena. skknuo sam klemu sa akumulatora i vratio i vise ne prijavljuje da su vrata otvorena ali i dalje mi neradi centraln. Ni onaj prekidac dole za gepek i za vratanca rezervoara. Kao ni prozori. Sve je kao mrtvo.
Ds li je imao neko slican problem i sta bi moglo da bude. Da nie relej neki. Osigurac ili modul centralne. Radilo sve normalno. Sad od jednom ne radi.
  champ1

Van mreže Acca

• Master Member
Odg: passat b 5,5 ne reaguje na daljinac. ne rade ni prozori
« Odgovor #1 poslato: Maj 04, 2013, 12:19:31 posle podne »
Bio kod majstora i pregledo osigurace, releje i kaze da je ok, jedino je izvadio ondaj modul za centralnu sto se nalazi ispod voyacevog tepiha i kaze da mu on nesto smrducka, sumnja na taj modul, kad je otvorio kutiju kao imalo je vlage malo. reko mi da idem kod nekog elektronicara i da pogleda na dijagnostiku, neznam ako je do tog modula gde moze da se nabavi i dal moze da se popravi to
  champ1

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Maj 04, 2013, 12:40:21 posle podne »
Osuši modul prvo,pa pogledaj kako će da reaguje,pa onda idi kod majstora. ;)

Van mreže Acca

• Master Member
« Odgovor #3 poslato: Maj 04, 2013, 03:49:20 posle podne »
a jbg. uhvatili me ovi praynici sad, niko ne radi, tek od utorka, idem u utorak da nga nakacim na dijagnostiku da vidim, jer mi je on jedno vreme prijavljivao neku gresku a ja nisam ni gledao sta je, kad uzmem da palim auto  bord kompijuter mi tri puta zapisti, moguce da je to, dijagnostika me bar nista ne kosta, provericu prvo to pa cu probati sa susenjem
  champ1

Van mreže marko 80

• VW Početnik
  • Auto: Audi a4
« Odgovor #4 poslato: Maj 07, 2013, 01:56:13 posle podne »
Javi sta si uradio sa kolima.  :)