Druže, ako ti se zaista sviđaju te felne, prema nekom mom iskustvu, mislim da ta naprslina neće predstavljati nikakav problem ako je zavari dobar majstor. Moj rođak vozi Seata Ibizu sa petokrakama od kojih je jedna bila do te mjere oštećena u jednom udesu u Kraljevu, da joj je čak bilo odlomljeno parče veličine pesnice sa oboda felne. Nakon toga, felnu smo odnijeli kod drugara koji se bavi zavarivanjem i ispravljanjem felni. Svo vrijeme sam posmatrao u radionici kako je popravlja. Od druge felne je isjekao parče slično onom koje nedostaje, zavario ga, onda sve obradio na strugu i na kraju postavio na mašinu za ispravljanje felni. Nakon toga je ista ofarbana i već punih sedam godina se vozi na njoj bez ikakvih problema. Pri tom mi je rekao da ih je na isti način popravio na stotine i da nikad niko nije imao problema. To je neko moje iskustvo i pretpostavljam da se neko neće složiti sa mnom, ali zaista mislim da ta naprslina ne predstavlja toliku tragediju. Još bih ti preporučio da tu felnu, ukoliko je odradiš, staviš pozadi.