Drugari obično ovakve konkretne rasprave se i završe sa ličnim predrasudama. "Ja to ne priznajem" Ok cenim vaše mišljenje, ali ja ovaj auto nisam kupio da bi skupljao ribe po gradu niti dokazivao dužinu polnog organa od semafora do semafora. Kupovao sam 1.8T motor na koji sam znao da može da se stavi plin i da imam dovoljno snažan auto koji mi služi svaki dan, a da mogu da ga održavam. Sasvim slučajno ima oznaku GTI koju mu je nakačila fabrika, a ne ja da bi lečio komplekse. Kojem Bogu se vi klanjate je vaša stvar, ja sam samo ovde progovorio na osnovu niza pogrešno izrečenih stvari o 1,8T motoru (invalid, smeće, veliki potrošač, zuji, ali ne ide isl). Niti sam dizao 1.8T u nebo (jer znam koje mane ima) niti sam kudio TDI (jer pre kupovine ovog sam hteo da kupim TDI 130KS) već samo izneo moje iskustvo u vezi motora kojeg vozim preko 3 godine i upoznao DOSTA ljudi koji voze isti i razmenjivao iskustva. Moj auto nije najbrži, ali je jako brz i ja sam veoma zadovoljan kako ide. I svaki dan uživam u tome što sam napravio od nule i što se trudim da održavam kako Bog zapoveda.
I svima želim to isto.