Autor Tema: Golf 2 kilometar sat  (Pročitano 2562 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže GanDza92

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf2 1.8 monopoint
Golf 2 kilometar sat
« poslato: April 17, 2013, 03:05:11 posle podne »
Pozdrav ljudi...problem je sledeci: Pre nekoliko dana prestao je da mi radi kilometar sat i brzinomer. Zamenio sam i sajlu i pinjon, ali kilometar sat opet ne radi. Da nagovestim da novi pinjon ima jedan zupcanik manje nego stari pa da li je moguce da zbog toga ne radi? A stari pinjon nisam mogao da iskoristim jer je u njemu zaglavljen komadic sajle koja je pukla i nisam uspeo da je izvucem. Da li da probam da trazim pinjon sa brojem zupcanika kao stari ili da uzmem drugi kilometar sat???
Moram reci al pristojan bicu, nikad nidje kao u Golficu :D

Van mreže dejan golf3

• VW Početnik
  • Auto: golf3 1,8 benzinac monopoint
Odg: Golf 2 kilometar sat
« Odgovor #1 poslato: April 17, 2013, 06:29:12 posle podne »
ako nisi polomio stari pinjon mozedase iscacka ,bas juce sam imao taj problem.operi pinjon u benzinu da izadje prljavstina iz pinjona, pa iglom polako cackaj i skupi brkove od sajle sto su ostali na tom komadicu.cukaj oneko drvo ravne povrsine onako kao kad neko lupa cigaru o tabakeru ako si imao prilike da vidis,mora da izadje,samo nastoj da skuljas one brkove saljle u srediste pinjona da ne zadiru.

Van mreže GanDza92

• Full Member
« Odgovor #2 poslato: April 18, 2013, 03:14:53 posle podne »
Malopre sam opet sve rastavljao i ispostavilo se da pinjon nije bio lepo stavljen na sajlu i prilikom vadjenja sajle samo je ostao u menjacu. Sta sad da radim, da probam ovaj nekako da izvadim iz menjaca ili da kupim drugi i molim Boga da mi ovaj u menjacu ne pravi problem  :angry:

Van mreže GanDza92

• Full Member
« Odgovor #3 poslato: April 18, 2013, 07:51:45 posle podne »
Problem resen. uspeo sam da izvadim pinjon iz menjaca nakon sto sam ispustio ulje da bi se lakse video  :)