pa drugar osvjezavanje motora moze jako cesto da doprinese i vecoj potrosnji ulja nego sto je bila,,,sve zavisi sta je radjeno,,,naravno, nije pravilo ali se desava,,,
ako su zamijenjene samo karike, postoji mogucnost da je cilindar bio narisan,ili da je klip dobio jajast oblik i ne znam zbog cega ali se dogadja da se potrosnja ulja ili ne promijeni ili poveca,,,
drugi razlog koji je jako cest su gumice ventila, i same vodjice i ventili i to moze znatno da poveca potrosnju,,,kao i turbina na td motorima,,,,te gumice su mene izludjivale,,,mijenjao sam ih maltene cesce nego ulje, uh,,,kad se samo sjetim,,,,ali srecom napravio sam alatkice za relativno lako mijenjanje gumica pa sam se snalazio
dizel sa dobrom naftom, cistim diznama i dobrim grijacima ce da upali i sa kompresijom ispod 20,,,,tako da to paljenje zimi koje uzimaju kao reper moze a ne mora da bude pravilan pokazatelj,,
oko ulja se ne razumijem,,,ali znam koga da pitam i sipam samo marley, do sada fantazija,,,,sta radim motorima i sta izdrzavaju,,,stvarno ne mogu da ne kazem sve rijeci hvale,,,,i uzimam iskljucivo od covjeka kod plavog mosta,,,leek se 25 godina bavi samo uljima, i za sada nisam cuo da je nekad pogrijesio,,,