Pronasao sam ste je kontakt P.To je napon za parking poziciju.
Evo sta hocu da motiram na na auro kom mene umesto barave

Imar par nedoumica sta kako da vezem
Kokiko sam proverio sam brava od golfa ima tri prekidaca.Jedan pali svetla , drugi pali kontak i treci alnasuje.
Ja sam u nedoumici sta gde da povezem.
Da vam odjasnim kako taster radi :
Kada se provuce token pored prijemika tj. nogog kruga otljuca se tester i preman je za rad.
Kada se stisne jedamput traster pojavi se napon na kontaktu ACC.
kada se stisne drugi put pojavi se napon i na kontaktima NO1 I NO2 .
Kada se stine potom kocnica i drzi taster pojavi se napon na kontantu START ali nestane na kontaktu NO2.
Ako se potom stisne ponovo kocnica i drzi taster ponoco ce biti napon na kotaktu START ali a ko sa samo stisne i pusti nestace svuda naponi i auto ce se ugasiti.
Ja sam i rastavi uredjaj da vidi sta kako radi za svaki slucaj pa i to da vam obajsnim
ACC poli relej velicine 1.5cm x 1.5cm na kome pise da je 25/30 ampera.Po nemi je to sumljivo da toliko mali relej ima toliku snagu.Mozda ja i gresim ali nisam jos nalecao na tako mali relej a sa tolikom snagom.
NO1 pali 4 feta IRF4905 od kojih jedan moze izdrzi 52 ampera.Tako pise u manualu od tog feta mada nema ni na jednom nikakav hladnjak.
NO2 dobija struju sa NO1 samosto je na njega vezan jos jedan rejel , pa kad je on iskljucen onda je napon na NO2 kotaktu a kada je uljucen onda se pojavi na kontakti START.
Zato i nestane napon na kontaktu NO2 kada se auto staruj.