Autor Tema: Zamena konzole Polo  (Pročitano 1385 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW POLO 6N
Zamena konzole Polo
« poslato: April 06, 2013, 10:07:45 posle podne »
mahac drustvo. Evo danas mi stigla nova plastika, sto ide na centralnu konzolu, mislim na onu oko radia, dugmica za ventilaciju itd. E sad jel zna iko kako se to menja, u pitanju je Polo 6N. Znam da treba da pocupam radio, izvadim upravljacku jednicu ventilacije itd, ali kako nju da skinem, video sam da moram da povadim one plastike gde duva kada se ukljuci ventilacija ako sam dobro objasnio  lollol i tu imaju 2 srafa, a za ostalo nemam pojma... mahac
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže Mily

• Sr. Member
  • Auto: GTI
Odg: Zamena konzole Polo
« Odgovor #1 poslato: April 07, 2013, 02:10:23 posle podne »
Imas kod pepeljare jos jedan i skini masku sa dela ventilacije,tu su ti jos cetri i resena stvar.

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #2 poslato: April 07, 2013, 02:38:02 posle podne »
E hvala drug, ne bi nikad nasao taj kod pepeljare  lollol
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže Wrangler

• VW Početnik
  • Auto: Polo
« Odgovor #3 poslato: April 23, 2013, 09:57:45 posle podne »
Hajd da ne otvaram novu temu (ako joj nije mjesto ovde premjestite je), znači isto Polo je u pitanju 99 g.p. Nervira me neadekvatno osvetlenje prekidača ventilatora i prebacivanja toplo-hladno, od ona tri prekidača jedino srednji onako iole dobar a ostala dva nikako. Probao sam stavljati sijalicu od 2 w i skoro isto, jeli to problem kod svih ili nešto nije kako treba ?

Van mreže Mily

• Sr. Member
  • Auto: GTI
« Odgovor #4 poslato: April 24, 2013, 10:04:11 pre podne »
problem kod svih....pogledaj dal ti je cela ona providna plastika iza sijalice sto ide kao okvir,mozes je malo ocistiti ali realno to je to ...

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #5 poslato: April 30, 2013, 05:42:25 posle podne »
Tako je i kod mene... Jedino taj srednji sija a preostala dva samo do polovine  lollol, ali tako je kod svih...  mahac

Van mreže Wrangler

• VW Početnik
  • Auto: Polo
« Odgovor #6 poslato: Maj 03, 2013, 02:00:38 posle podne »
Gledao sam, providna plastika ima i čista je, znači to je kod svih problem. pljuc.  :(