Ima dosta slicnih problema na ovu temu,ali cinimi se da je moj specifican.Naime golfa 5 imam skoro 3 godine i svaki dan ga vozim,nije velika kilometraza ali se svaki dan vozi...e sad ostao sam bez posla i poslednjih 4-5 meseca ga upalim jednom nedeljno,odem sa njim do prodavnice i to samo da mi sto se kaze ne zariba,jer kad neradim nemam ni kesa da se svaki dan vozikam a i ne treba mi....non stop sam u tripu da ce nesto da zariba jer sam posle toliko godina voznje odjednom prestao da vozim i pogadjate juce se to i desilo!!!Naime sedam u kola,palim iz prvke(kao i ovicno)i posle 2-3 sekunde rada,sam se ugasi,pokusam da ga upalim samo vergla i nista,odmorim ga malo i opet zaverglam i opet nista,stim sto primecujem da vec jedva i vergla,pokusam i treci put i gotovo da ne moze ni da zavergla....
Ostavim ga da prenoci,sutra dan ponovo pokusam i bukvalno nema sanse da zavergla uopste,cuje se prvi zaverglaj i tu umire i tako svaki put kad pokusam,dakle nije skroz mrtav,ali kao da jeste.......u toku pokusaja paljenja video sam da mi se bord restartovao,kao kad se izvadi akomulator i pocinje svetlo na bordu da se gubi,pa se kasnije pojavi i to mi poremetilo alarm,stisnem centralno zakljucavanje i posle 10-ak sekundi pocinje da mi pisti alarm,tako da sad moram da ga drzim otkljucanog,inace ne prijavljuje gresku,svetla rade,radio radi itd sve radi normalno........,nikad ni najmanji problem nisam imao za 3 godine i prvi put se desilo da nije upalio na pola kljuca,tako da sam zbunjen i INTERESUJE ME VASE MISLJENJE STA BI MOGLO DA BUDE I STA MOGU SAM DA PROVERIM PRE NEGO STO POZOVEM MAJSTORE LESINARE KOJI CIM VIDE DOBAR AUTO I BEZ PROVERE VEC "ZNAJU" STA MU JE(UVEK NAJSKUPLJI DEO)!!!
HVALA SVIMA,ZAISTA MI JE POTREBNA POMOC,JER NISAM AMA BAS NIKAKAV STRUCNJAK ZA AUTOMOBILE...