Evo da zakljucimo pricu oko serva, po cenu da ja ispadnem amater

Nije bio u pitanju servo, niti letva niti pumpa niti je majstor bio u pravu...
Problem i dalje nije otklonjen ali smo eliminisali sve gore navedeno...
Bio sam u jos 2 servisa na detaljan pregled i onda smo skontali da je servo u redu nego sam ja istripovao jer mi se auto u voznji ugasi i onda naravno oteza servo pa nisam mogao da smotam normalno... Dakle problem nije u servu vec u gasenju automobila... Samo sto se to nekako desavalo u istom trenutku, gasenje i motanje (u krivini uvek

) pa sam ja povezao sa servom, ali posle detaljnog pregleda pumpe, letve, serva dosli smo do zakljucka da je sve ok i da se automobil gasi iz nekih drugih razloga... Najverovatnoje je u pitanju pritisak ulja u motoru ali ni jedan servis nije hteo da mi kaze tacno vec su mi rekli da idem kod majsotra koji mi je radio promenu ulja pa ovih dana treba da odem do njega da mi izmeri pritisak ulja u motoru, da proveri lezajeve radilice, karter... Dakle problem je sto na bord compu zasvetli lampica za ulje (crveno) i auto se ugasi... Problem moze biti i u gustini ulja ali ne verujem da je to, pre ce biti pritisak... Videcu tacno sta je pa javljam ovde... Inace pre 20 dana sam radio servis, ulje je 5-40 castrol full sintetika...