Autor Tema: golf 2 :-)  (Pročitano 13080 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: golf 2 :-)
« Odgovor #40 poslato: April 10, 2013, 09:04:26 posle podne »
naglo ti skoci cijena za duplo
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

TTS

• Gost
« Odgovor #41 poslato: April 10, 2013, 10:28:59 posle podne »
Ovog Golfa da uradi za 350-400 eura???   lollol Jel ti to mene zajebavaš ili ozbiljno? Paul ti je predložio,daj brate da pravimo posao,ja ti dovlačim ovakve,a ti daj tim svojim majstorima da rade i svi budemo dobri. Oni rade,a mi pare uzimamo.

Van mreže viktorpetr

• VW Početnik
  • Zena moze sa sela al auto mora iz Njemacke!
  • Auto: Golf, Vento
« Odgovor #42 poslato: April 10, 2013, 10:52:26 posle podne »
naglo ti skoci cijena za duplo

Na osnovu cega u prethodnom upisu si to zakljucio?! Golfa sam radio komplet prije pet godina a Audija 2011. godine kako sam opisao! Ljudi ne znam koji je vama ali ja sam krajnje ozbiljan i govorim o cjenama kakve su ovdje!

A sto se tice ovog golfa, DA BAS ZA NJEGA MISLIM DA NE BI KOSTAO VISE OD 800-850 KONVERTIBILNIH MARAKA! Sta tu nije jasno ako sam lijepo objasnio situaciju!!!

Ovog Golfa da uradi za 350-400 eura???   lollol Jel ti to mene zajebavaš ili ozbiljno? Paul ti je predložio,daj brate da pravimo posao,ja ti dovlačim ovakve,a ti daj tim svojim majstorima da rade i svi budemo dobri. Oni rade,a mi pare uzimamo.

Za razliku od tebe ja sam veoma ozbiljan ma koliko to tebi smjesno zvucalo... A smem po kljuc od auta da se okladim s tobom da nije onako kako ti to bedasto mislis!

Jel treba ovdje ljudima nacrtati da se nema para i da je svaka marka zlatna, i ti pitas jednog majstora on kaze 500 eura, pitas drugog on kaze 300 eura.... A obojica imaju isti alat, samo jedan radi pet a drugi 25 godina....

« Poslednja izmena: April 10, 2013, 10:57:29 posle podne od strane viktorpetr »

TTS

• Gost
« Odgovor #43 poslato: April 10, 2013, 11:07:20 posle podne »
Drug moj možeš ti imati alat kakav hočeš,ali ako majstor nezna ili neće možeš sve okačiti mačku o rep. Limarija je nauka braco,živim od nje 20 godina,pa ti vidi znam li ili ne i jesam li ozbiljan... Naradio sam se ja iza takvih majstora,i previše posla,pa znam kako rade... Nije to kupi najbolji alat,pa ja znam raditi. Uzmi bilo kakvu špricu u ruke,pa probaj sam farbati. To se ne nauči,za to se moraš roditi.

Van mreže viktorpetr

• VW Početnik
  • Zena moze sa sela al auto mora iz Njemacke!
  • Auto: Golf, Vento
« Odgovor #44 poslato: April 10, 2013, 11:15:43 posle podne »
Sve te ja razumjem ali ja hocu da ti kazem da su cjene takve kakve jesu i da sam ja zadovoljan onim sto mi je uradjenjo i za 200 i za 450 eura i u oba slucaja nisam imao zamjerku... Pa ne bi covjek imao toliko posla da je slab majstor!

Cinjenica je da svaka garaza ima kompresor i CO2 aparat pa tako i konkurencija raste... Onda i ovi majstori koji znaju zanat spuste cjenu da bi sacuvali musterije!

Ovdje ima samo u gradu otprilike 15 ljudi koji ti mogu povariti, ispeglati i ofarbati auto!

Samo su dvojica prava stvar ali i oni su jeftiniji nego recim, kvalitetan majstor u Banja Luci(gdje inace radim)...

Van mreže zorancile

• Hero Member
  • Auto: golf 2 gtd
« Odgovor #45 poslato: April 10, 2013, 11:17:48 posle podne »
Sit gladnom ne veruje.

Van mreže Martin kš

• VW Početnik
  • Auto: golf1 '81, audi 80 b4
« Odgovor #46 poslato: April 11, 2013, 01:46:45 pre podne »
metalik maks majer kod nas je oko 110eura set toliko je i standoks ! Moze svako da radi limariju ali nekvalitetno! Treba dosta znanja iskustva i puno volje da se to odradi kako treba!

TTS

• Gost
« Odgovor #47 poslato: April 11, 2013, 10:26:44 posle podne »
A,zašto ti Zorancile misliš da sam ja sit???  Drug moj radi takvih fuš majstora,najebem ja i ovakvi ko ja,jer je neimaština i narodu je bitno da je cijena 100-200 eura,a kvaliteta je nevažna. Onda kad im nakon pola godine auto procvijeta ko ruža,skontaju da su se zajebali,pa dovuku meni ili nekome ko radi kao ja,a onda moram i njihove greške ispravljati. Prije 10 godina 2 puta sam manje radio,a imao 5 puta više para nego danas,jer je bilo bolje nego sad kako je. Jadno je to da umjesto da idemo naprijed,mi idemo unazad i to velikom brzinom. Čovječe 80% foruma ima aute stare 30 godina i to im je jedini auto! Pa jel misliš da si faca u Golfu starom 30 godina? NISI! Da je normalno vrijeme imao bi minimalno Golfa 5,a dvojku ako je baš voliš čuvao u garaži i ne bi ti trebalo krpljenje i ganjanje kao da nešto središ za 200-300 eura i da moraš od usta odvajati da je održiš u kakvom takvom voznom stanju...

Van mreže zorancile

• Hero Member
« Odgovor #48 poslato: April 11, 2013, 11:20:32 posle podne »
Nemam ništa protiv tebe, nisam ništa lično mislio.
Pisao sam u ovoj temi, u mojoj okolini ljudi rade za platu od 200 evra (a mnogi i za manje)... zašto je onda nekima na forumu čudno da neko uzme za farbanje jednog auta jednu mesečnu platu?
Za tu cenu se ne dobija farbanje u komori sa nekim luksuznim farbama, ali može da bude dobro.

Van mreže Martin kš

• VW Početnik
  • Auto: golf1 '81, audi 80 b4
« Odgovor #49 poslato: April 11, 2013, 11:36:57 posle podne »
 da se ofarba auto moze za i za 2-3h ! Ali koliko je potrebno mukotrpnog rada pre toga! Tako star auto treba da se izvari zastiti ispegla pripremi za farbanje! Sama priprema jednog prosecnog auta za farbanje bez varenja potrebno je minimum 10-15dana ako radi jedan majstror! U cenu rada treba da se racuna i struja amortizacija alata brusalica slajferica kopresora...
Bolje je neraditi nego raditi za dzabe i unistiti sebi zdravlje boodala
« Poslednja izmena: April 11, 2013, 11:39:13 posle podne od strane Martin kš »

Van mreže gigo

• VW Početnik
  • Auto: vw golf2 1.6b golf 4 1.9tdi
« Odgovor #50 poslato: Maj 05, 2013, 12:45:28 posle podne »
odvezen  golf na farbanje, u Tivat,  radi se na njemu od 1 maja , nece bit jos gotov, vidio sam ga danas, bio do limara, oguljen cijeli sve fleke od kita po njemu potpuno jadno izgleda sad, al sam sretan sto je pocelo da se radi :-)

Van mreže gigo

• VW Početnik
  • Auto: vw golf2 1.6b golf 4 1.9tdi
« Odgovor #51 poslato: Decembar 07, 2013, 09:33:09 posle podne »
Zdravo, evo malo slika kako je ispalo farbanje za 350e potpuno sam razocaran pa me blam bilo odma da kacim slike sad sam se pomirio sa tim, drugi put mnoooogo cu da budem izbirljiv ko radi auto i dje. nego sto je tu je. sad imam vremena pa bi radio krov, ovaj mi je u jadnom stanju, skidam ga za par dana iako nisam nasao materijal za oblaganje, ima nesto u Tivtu siv je fin na dodir al ne izgleda mi kao da bi dobro stojao a cijena je 11e metar x metar i 40, ima li neko iz cg od clanova informaciju dje bi mogao nac nesto da valja za krov.         

Van mreže zorancile

• Hero Member
« Odgovor #52 poslato: Decembar 07, 2013, 10:10:33 posle podne »
Šta zameraš ovom farbanju?

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
« Odgovor #53 poslato: Decembar 08, 2013, 10:30:38 pre podne »
da je traktor i nebi bilo lose ofarbano. to je ono sto svi popuse foru 'ko jeftinije ce proci i onda vise nego duplo skuplje. jel ovo cetkom farbano?
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže zorancile

• Hero Member
« Odgovor #54 poslato: Decembar 08, 2013, 11:37:03 pre podne »
Ne znam kako ti vidiš sa ovako loše slike da nije dobro ofarbano?
Nema dovoljnu rezoluciju, kad se uveliča još se lošije vidi.

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #55 poslato: Decembar 08, 2013, 12:00:56 posle podne »
Vidi jer je majstor, a i obican covek kad pogleda drugu sliku sve ce da mu bude jasno. ;)

Bila je bas tema, ne secam se tacno ko je pitao, uglavnom ista je bila prica kao kod tebe. Kod farbanja auta nema jeftino i dobro. Al' jbg, na greskama se uci. beer

Van mreže zorancile

• Hero Member
« Odgovor #56 poslato: Decembar 08, 2013, 12:14:01 posle podne »
Sve je to tako kao što kažeš, ali ja pitam da mi kažete šta vidite da ne valja na ovim slikama loše rezolucije?
Na drugoj slici se jedino vidi da je zafarban keder od zadnjeg stakla.

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #57 poslato: Decembar 08, 2013, 12:16:12 posle podne »
ako je na golfu dvojci tesko skinuti stakla i kedere prije farbanja nema sta da se komentarise

Van mreže zorancile

• Hero Member
« Odgovor #58 poslato: Decembar 08, 2013, 12:19:01 posle podne »
Taj što vadi stakla ne verujem da naplati samo 350e sa materijalom.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
« Odgovor #59 poslato: Decembar 08, 2013, 09:15:40 posle podne »
e taj sto ne vadi stakla koja su na kedere je strucno receno dunder, fuser i nazovi krecar. ali dok je ovaca bit ce i vune i takvi ce uzimati po 350€