0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
kad ne piše A/C i AUTO ,a pišu samo stupnjevi onda ti klima nije uključena. Kod mene kad piše AUTO to znači da mi je klima uključena i održava temperaturu na onoliko stupnjeva koliko piše pored te riječi. Znači ako imaš AUTO 20 onda bi temperatura trebala biti konstantno 20 stupnjeva. E sad ja nemam A/C već imam AUTO ECON. i kad je to uključeno onda klima ne radi (tj. ne pali se kompresor) već samo radi ventilator . Predpostavljam da je kod tebe slučaj da ti radi samo ventilator kad ne piše niti A/C niti AUTO već su samo stupnjevi. E sad opet pretpostavljam ( a pretpostavka je majka svih zajeba) da kad ti piše samo A/C da onda možeš štelat klimu kao kad imaš ručnu samo šta ti ovdje pritiskaš dugmiće ,a ne vrtiš onaj potenciometar kao kod ručne. Uglavnom razlika između ručne i automatske je ta da kad ti staviš na AUTO tebi će se temperatura fino održavati na željenoj vrijednosti,a kod manualne ako upališ klimu i staviš ventilator na 4 ćeš umrjeti tj. moraš od oka gledati kako bi se najbolje rashladio