kasnim sa slikama i odgovorima prastajte ljudi. u trku sam neku i oko auta i privatnih obaveza...

montiran lip od v6 stoji mnogo ljepse nego stari
ubaceno i malo muzike. 2 pojacala, za elipse i woofer pioneer 400 W rms...uglavno ja sam zadovoljan kako se cuje

evo i slike kako auto lezi sa distancama..ps. ne zamjerite za kosijer' isao sam sa clubom MR na ciscenje trkacke staze 'glava zete'

kupljena i nova prednja maska 'black edition' ,jer smo staru slomili da bi otvorili auto, koji nam se slucajno zakljucao prilikom ubacanja mape,a kljuc ostao u njega :D a rezervni je bio u drugi grad tako da nismo mogli ici za njega.. :P

stigle na red i originalne papucice od tt-a

i evo jedne slike prilikom ubacanja jedne od 10 mapa u kompjuter,koju su poslali iz 'novespeed' ...

auto je cipovan, nisam zadovoljan kako ide i sa potrosnjom je katastrofalan,na otvoreni put minimalna potrosnja 11-12 l voznje do 100 kmh... znaci nikako da postave pravu mapu , ne mogu da cipuju to kako treba vec mjesec dana radimo oko prave mape' iscitavamo i saljemo logove u predstavnistvo noveespeed, gdje prave custom mape , ali svaki put kad bi ubacili mapu javi se neki problem, ili ne puni turbina preko 1 bar, ili puni 1.7 bar,ili prekidana pun gas itd itd. tako da nikako da nadjemo pravu mapu......JA pocinjem da gubim zivce dao sam im fore josh 3-4 dana i stvarno vise necu tolerisat,jer ako ne mogu da odrade mapu da valja, neka mi vrate novac, i idem u drugu drzavu nedjee u SM ili u REVO da mi to zavrse na valjke za 1-2 dana i svi srecni i zadovoljni....uglavnom im je izgovor da je to stari kompjuter koji ide na AGU motore i da je njega najteze cipovati.....uff... kad ugrabim vremena odradicu par profii fotki sa drugom pa cu izbaciti da vidite kako to izgleda uzivo, jer su ovo sve slike slikane na brzinu' sa tel

pozdrav ljudi