dalibore polako spremaj kljuc kao sto sam ti nagovestio
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=11&dd=21&nav_id=926754
Kelemen kaže da su akcize za TNG povećane sa 30 dinara po kilogramu u 2012. godini, na 40 dinara u 2014, a od Nove godine biće povećane za još pet dinara, zbog administrativne naknade Agenciji za bezbednost saobraćaja.
Haha najjaci su ALI NAJJACIIIIII. KAO TOLE U FUDBALU! DOZIVOTNA KATEGORIJA! Agencija za bezbednost saobracaja zvana agencija za pishanje i sranje po svim gradjanima Srbije tj po glavi i zdravom razumu. Gde god se pomene ABS to je odma neko drpanje i otimanje.
Tu agenciju je formirala DRZAVA. Ako su je oni formirali onda neka je i finansiraju iz budzeta, a ne nasih dzepova, ali da vidimo kolike su ustede napravili i da li su OPSTE napravili ustede jer bezbednost u saobracaju je bitna iz jako bitne stavke smanjenje mortaliteta tj povecavanja produktivnosti stanovnistva. Znaci EKONOMSKI faktor koji niko ne prikazuje.
Ovo je jedno jeftino i jadno opravdanje zasto nas kradu jer drugacije ni ne moze da bude. Da li vi znate koliko je 5 DINARA po LITRU plina u Srbiji? Pa od tih para mogu da se isplate sve penzije, a ne par zaposlenih ljigavaca u nekog glupoj agenciji. Eeeeeeej 5din PO LITRU hahaha pa jel znate koliko je to paraaaaaa svaki dan?
Ovakvu bagru planeta Zemlja nije nikad videla, toliko neko da nema obraza ni obzira prema prema tudjem narodu, a ne svome, jos nisam video ni citao.
Hazi Mustafa - "srpska majka" turski pasa ima ulicu u Beogradu (Zvezdara) zbog njegovog odnosa prema Srbima. Ovi Srbi na vlasti mogu samo kolac da dobiju.
Doslo vreme da je Pimbe u pravu kad je onda rekao cupajte te bojlere dok mozete i bacite ih u potok haha
kako smo uspeli da saznamo,
na cenu TNG-a direktno utice naftni lobi unutar NIS-a...
jer, u Srbiji preko 20% vozaca vozi na plin...
u zemljama gde je taj procenat oko 10% ne postoji nikakav pritisak,
i ne postoje nameti koji postoje kod nas...
hoce da destimulisu vozace koji voze na plin...
bice novih informacija u narednim danima, pisacu o tome,
pa eto da znate, koga zanima da moze da procita...
sve u svemu, lopovluk istorijskih razmera!
p.s. nije Dalibor, ja sam Marko, ali ne mari!