Mene su privodili na informativni razgovor pre petnestak dana zbog slicnih izjava

,nisu bili MNOGO bezobrazni ali su mi inspektori POVISENIM tonom rekli KO SAM JA DA OSPORAVAM NEKA NAPISANA PRAVILA bez obzira sto se kose sama sa sobom.Otisao sam kuci i dalje nisam dobio odgovor na pitanje koje sam im postavio jer nisu znali sta da mi kazu.
Sada cekam dali ce mi puci krivicna prijava jer sam trazio svoja gradjanska prava,ali boricu se ja ako budu pokusali da me karaju.
U prevedenom, trazio sam gospodi iz agencije za bezbednost saobracaja da me upute na deliju koji je smislio sledeci propis. Da se pri vrsenju tehnickog pregleda na LAKOJ PRIKOLICI SPECIJALNE NAMENE ZA PREVOZ CAMACA mora skinuti camac pri vrsenju istog.
Nisu odgovorili ali se javili iz uprave saobracajne policije sa odgovorom sluzbeni glasnik-propis taj i taj, bla bla bla, kao da to ja nisam procitao u sluzbenom glasniku.
Doticnom sam rekao da camac nema pomocne tockove da ga skinem na beton, da dodje on da ga skine kad mu je to tako lako, i da mi objasni u koje od cetri stavke teret na mojoj prikolici utice na vrsenje tehnickog,ta ista prikolica ne podleze merenju sile kocenja vec samo vizuelnom pregledu u cetri stavke.
Odgovor nisam dobio vec sam dobio posetu 2 inspektora.
Ovo ti je isto kao i za TNG samo u drugoj situaciji,tako da DJOKICSALE nemoj PSOVATI one tamo guzonje jer mozes najebati kao ja.