E pa drugari posto ste hteli da me izbacite iz kluba automatika...

Evo sada me brisite slobodno. Ustvari sam sam se obrisao.
Auto sam najzad prodao i time sam stvio tacku na automatske menjace.

Zivot pise drame... Kupio sam ga zbog tog prokletog menjaca, a sada sam ga zbog toga i prodao. Mogu vam reci da je prodaja isla vrlo tesko, jer ko god me je zvao kada cuje da je automatik nista dalje ni ne pita. Bas sam zadovoljan jer sam ga prodao iznad svih ocekivanja i to u trenutcima kada sam vec i poceo da gubim nadu i razmisljao o zameni menjaca... A steta, auto mi je bio bas tip-top. Nema veze, samo neka je on otputovao, ima jos dobrih automobila

Za mene je ova prica zavrsena, a Vama zelim da Vam menjaci traju i da ih vi dozivljavate da su pouzdani kao da su manuelni.
Pimbe rece da cu sada da derem lamele... Ne bih se slozio, ipak sam ja profesionalac, a i ako se i desi da je oderem sigurno nece da kosta ovoliko koliko me je kostao ovaj izlet...
Drustvo, zelim vam mnogo srece i mnogo predjenih kilometara sa Vasim menjacima, jos jednom!
A onima koji rezmisljaju o kupovini automatika savetujem da izdvoje sat vremena i da procitaju celu ovo temu, ako treba i vise puta i da dobro razmisle sta zapravo zele, sta dobijaju, a sta gube... TRI PUTA MERI; JEDNOM SECI

Mozda moze desna ruka da bude na suvozacicinom kolenu i na menuelcu, probajte da saltate levom, meni to bar nije nikakav problem

POZDRAV OD SREJE...