@desmo
Nisam mislio da te vredjam ista, kazem ti kako jeste jbg, ako sam tako zvucao, evo izvini, nije namerno.
Taj procesor je izasao 2009 godine i sad je dinosaurus. Ne isplati ti se nista da budzis sem ako ti neko ne pokloni, ekvivalent bi bllo kad neko otvori temu za 1.6td kako napucati.. stavis abf je najbrza i najjeftinija varijanta.
Apsolutno identicni odgovor bi dao bratu rodjenom

Elem, kuciste imas, napajanje ne znam koliko je jako, hdd imas, monitor, misa , tastaturu imas.
treba ti realno procesor (i3 recimo, wele je verovatno upuceniji trenutno u stanje AMD vs Intel), ploca (sa integrisanim svim kao najjeftinija varijanta za ne-gamere, 4 slota za ram), i 4 rama (2x2 minimum).
sledece je da uzmes SSD za sistemsku particiju, ako imas vec namestene particije ok, mozes samo da iskloniras, pobrises na glavnom pa mergujes u celu.
sledece je jos 4gb rama.
sa tim bi trebalo da si miran recimo 3-4 godine ako koristis komp za posao (ne racunam office i sl.)
kad sam zadnji put nekom tako nesto pakovao je ispala cifra ~200e gore-dole.
@blade
Probaj
http://www.chris-tv.com/download.html ..ima besplatna verzija. To sam zadnji put koristio pre podosta godina, bio je super.