Onda ti najbolji nisu bas najbolji kao sto ti mislis... Za zvuk nema potrebe da skidas nikakve drajvere. Sam Win prepozna maticnu plocu i instalira ti drajvere koji trebaju. Nema potrebe da se mlatis po netu i trazis 'odgovarajuce'. Za grafiku se slazem da bi trebalo (znaci ne MORA nego bi bilo pozeljno) da se skinu drajveri, jer hoce nekad da polude ovi koje ti sam windows instalira.
Slazem se sa tobom u potpunosti, al mi nista novo nisi rekao, radio sam to milion puta (reinstall Win) tako da znam sve sta i kako... I stojim iza toga da je BOLjE skinuti najnoviji driver sa neta pa ga lepo instalirati
AcoVW 7-ca kada isnstaliras i kada krekujes sama nalazi drajvere koji su najbolji za nju i instalira ih,Za to ti je auto update,ako ti ti tvoji najbolji nisu rekli.Imas dve opcije:1-va da sam instalira i da te ne pita,a 2-ga je da sam pronalazi apdejt i da te pita sta ces od pronadjenog da instaliras.
A joj. . . sve si pobrkao... Auto update nije za to sto ti kazes vec da skida "zakrpe" Windows-a i pojedinih programa koji su instalirani
I nema veze da li ti stoji na auto update ili ces ti da biras sta ces, u oba slucaja mozes instalirati iste update-ove
Daj da ne nastavljamo vise, odosmo u off

Gandra ko ti je rekao da na ovu konfiguraciju 2 Gb rama, procesor 3 Ghz i grafiku od 512 ne moze 7-ca taj te debelo zaj...Moj komp ima 1.8Ghz,1 ram i 512 grafika,pa sam mu cak ubacivao i win 8,al je totalno njes da sam ga odma izbacio.
A za ovo se slazem sa tobom