Eto znao sam da je nesto u podesavanjima

Sharpness stavi koliko ti odgovara, sve zavisi od osobe koja koristi :D
Ovo za HDMI pojma nemam, moze biti da je vrisnuo. Ako jeste morace da ti daju novi monitor.
procitao sam i ja o toj ploci i nigde nisam video da se socketi izmenjuju, ali racunam valjda je to razlog sto toliko kosta
inace svaka ploca moze da ukloni podnozje za kuler, a dodatna oprema ne dolazi od proizvodjaca ploce vec uz dodatni kuler
Ma toliko kosta zato sto je ROG. Asusovi Republic Of Gamers proizvodi su naj naj hardware :D
Zamena socketa je apsolutno nemoguca.
Inace ne postoji Asus ROG Extreme IV ploca. Trenutno mogu da se kupe ove ROG ploce: Rampage, Maximus i Crosshair.
Kolega cDa je verovatno kupio Rampage IV Extreme, posto vidim da mu je procesor 3930K (socket 2011).
Evo sve o njegovoj ploci:
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_2011/RAMPAGE_IV_EXTREME/I tu jasno pise: "X-Socket - Get more life out of your LGA1366 CPU coolers"

Kad smo vec tu ne postoji ni MSI 7950 Frost, vec je to 7950 Twin Frozr 3 kartica. TF3 je hladjenje koje MSI stavlja na svoje najbolje nereferente karte i za njega imam samo reci hvale.
Vidim i da je covek pitao kako je najbolje to povezati sa TV-om. HDMI i DVI su u sustini isti, razlika je sto DVI ne prenosi zvuk. Zato ti je najbolje da povezes preko HDMI.