Pa ne znam kako da ti uprostim dalje ... objasnio sam ti ...
ajde sad ti nekome koga nije zanimalo deistvo toksina na neurovegetativni sistem objasni ukratko prenoshenje proteinima ... ?
znachi napisano je da bi neko ko se time bavi shvatio zashto ... agregacijom postizesh da vishe korisnika spakujesh u odredjeni
segment zakupljenog bandwidtha, ili ti propusne moci. E sad telekom to ne radi, to jest radi tako da ti to ne primetish dok se kod verat neta to primeti.
Drugo verat net je u finansiskoj dubiozi, koja se ponekad ogleda u tome sto ne uvode nove korisnike a nekad ih telekom skracije ...
Ali ako ti agregacija korisnika nishta ne znachi onda ili ti je svejedno ili nam reci TACHNO zashto ti treba ...
Za po kuci, za posao tipa hocesh u ginekoloskoj ordinaciji, ili hocesh neshto 15to da radish itd...

Nemoj se ljutish ali morash dati mali vishe info da bi ti pojasnio zashto ... ja sam ti rekao sta ti je najbolje, ne sta ti je najjeftinije ...
-*-- dodatak da koleza ovde ne bi kukao ...
orion ... problem je kod njih nastao ujedinjenjem vishe firmi, uplitanjem infrastruktora i slichno ...
i naravno naglom expanzijom ... a posto mi prijatelji, vishe njih, rade po raznim segmentima ``ORION``-a znam sta mi
prichaju gde skripi ...
na gomili lokacija oni uvode ``adsl`` takos to postave svol dslam u ptt ormaricu pa ti simularaju adsl .. a dotle dolazi wifi ( yEAK!) ... ako imash srece samo si prvi ili drugi hop od optike ... chitaj malo veca latencija ( brizna zapravo itd ) ...
znachi sve zavisi sta ti treba:)