ako povatam sve

Grafika može da se reparira, uglavnom jeftini kondezatori odu.
Laptop nikad ne može da zameni desktop. Prvo treba da se zna čemu lap treba da služi. 17 je prevelik za laptop tj gubi funkciju PRENOSNOG računara. Za te pare komotno desktop igračku mašinu. Ja sam u računarima skoro 20god i nikad nisam imao lap jer mi takav ne treba. Ili sam na poslu za računarom ili sam kući u svojoj fotelji i uživam. Iz dugogodišnjeg igračkog iskustva tvrdim da se niko kvalitetno nije naigrao na laptopu. Svako veče sa strancima online igram i svi se pokrive ili smore na laptopu. To je neko moje zapažanje.
Za 5god garanciju treba da se registruješ i još neke stvari, obrati pažnju. A 5god garancije je nebitna stvar. Laptop će već sledeće leto biti tehnički zastareo, a za 3 godine ćeš ga baciti/pokloniti/prodati za smešne pare.
Svaki Eco hdd tj 5400 rpm nije sistemski hdd. Kod WDa najbolja je Black serija, ali ni Blue nije loša. Seagate ima Barracudu. Generalno svi su proizvođači isti, samo gledajte da je 7200rpm. Kod nas ih jebe loša naponska mreža i svaki će da crkne, jednostavno pravila nema. HDD sentinel je program koji predviđa smrt hdda.
Za igranje i dalje i5 CPU sa K sufixom, 8GB RAM, z68/z77 ploča i min GTX560(SE) - best buy
Ista priča i za laptopove. Sve se kvari. Trenutno Acer nudi najviše na uštrb završne izrade. Slično je i sa ostalima. Uglavnom je Dell, Tosh i Lenovo skuplji na osnovu imena. Daleko od toga da su pouzdaniji.
Gvarano, meni je najjače kad pročitam garancija na kućište bez napajanja 3 godine. Na šta? Antikorozivnu zaštitu?