Ja ne znam sta se desava sa mojim laptopom. Imam Windows 7, i od pre 2 nedelje, sistem mi pada svaki dan i sam se podize?!? Znam da padne zato sto pise Operative system not found, i onda posle nekoliko sati ga upalim i radi. Samo se duze ceka dase podigne. To je sve pocelo jer sam imao AVG antivirus i on se updateovao i tada je pao prvi put. Sad sam instalirao NOD 32, al opet je pao. Pre 2 dana skinuo sam ubuntu 11.10 i jutros kad mi je pao sistem hteo sam da ga instaliram ali pojavljuje se neki error kao input output doesnt work i nije htelo dase instalira, pa sada samo koristim ubuntu bez instaliranja (ko ima ubuntu znace). Jel zna neko sta da radim, treba mi wind 7 zbog offica, skypa, jer sam cuo da ne radi skype na ubuntu 11.10, a office je drugaciji.
Mislim da ti je boot sektor od harddiska loš. Mislim da bi ti novi harddisk rešio problem.
moras pored drajvera za maticnu da instaliras i za graficku posto predpostavljam da su ti graficku skinuli sa stare maticne i prebacili na novu.
Ma jok.
Ako je Win7 onda ne moraju nikakvi drajveri da se diraju i reinstaliraju. Ako je XP onda mora da je isti čipsten na ploči. Ako je XP i drugačiji čipset ploče onda mora reinstall OS. Ako je isti čipset i XP samo teraj, ništa ne moraš da isntaliraš, eventualno zvučnu (ako je drugi proizvođač ploče)
Acco zaboravio si da napomeneš koji OS koristiš.
Pa nije, vidis da pise graficka kartica odvojeno. Da je integrisana ne bi pisalo odvojeno, vec pod delom 'Maticna Ploca'. 
Jako često prodavci napišu odvojeno grafiku i ime grafičkog čipa, a u stvari je integrisana. Kod Acce je izdvojena grafika.