ljudi treba mi pomoc, kupio sam HP mini koji nema cd rom, hard disk je bio podaljen na 3 particije, na jednoj je bio windows na drugoj HP TOOLS i na trecoj RECOVERY, posto u recovery particiji bila instalacija za windows starter ja sam sve to obrisao (formatirao) i ubacio u tu particiju windows 7 ultimate, kada sam restartovao komp pritisnuo sam f11 i on je krenuo instalaciju windows 7 ultimate, sve je bilo ok cak sam mogao i da formatiram particiju c na kojoj instaliram windows, ali tada se javlja sledeeci problem, meni to nije bilo dovoljno nego uzmem i izbrisem sve particije i ponovo ih podelim, hteo sam da smanjim particiju RECOVERY na 10gb i da na njoj drzim instalaciju za windows ultimate kako bih mogao da podizem sistem kad god hocu bez cda posto nema cd rom, problem je sledeci: sada ne mogu uopste na f11 (posto je to dugme za recovery) da pokrenem instalaciju, kontam da sam sjebao nesto kada sam izbrisao particije i napravio nove, kako mogu na toj particiji od 10gb da stavim instalaciju windowsa i kada god pozelim da reinstaliram windows ali da to bude kao sa butabilnog cda da podizem?